El govern té raó: la crisi ha acabat

La crisi econòmica ha arribat a la seua fi. Vivim un període posterior a la mateixa ple de retallades i pèrdues de drets provocats per el “batibull precedit i per viure per sobre de les nostres possibilitats”. És així, hem d’admetre-ho. Cal reconèixer que Mariano té raó i la crisi ha acabat.

algemesiCom també és cert que “som l’enveja del món” i són els altres països els que “han de fer els seus deures perquè tots puguem créixer”. Veritats com a punys… o així li’l reconeixen a Mariano en reunions com la del G-20 produïda aquests dies, no?

Admetent aquest tipus de coses, és clar actuar en conseqüència i realitzar la corresponent penitència, doncs l’època de vaques grosses i el gaudir d’innombrables avantatges per part dels ciutadans ha tocat a la seua fi.

Però per què dir que la crisi ha acabat? Pregunta amb fàcil resposta. La crisi va durar un temps determinat (3-4 anys), i el que estem vivint en aquests moments és la nova realitat resultat d’aqueix temps de “gaudi i batibull”.

És a dir, “açò és el que hi ha” és el que ens vénen a dir els polítics de torn per a convèncer-nos de la nova realitat a la qual hem d’ajustar-nos, realitzar l’esmentada penitència i posar-se a treballar com si res haguera succeït.

El meu amic Bertín em comentava l’altre dia en una xarrada desenfadada mantinguda en un conegut cafè d’Algemesí, alguna cosa semblant a açò:

SENYORS!!!! D’això res. La gent ha de conscienciar-se i trencar amb l’establit, i fent referència al títol d’aqueix blog on escrius, em negue a admetre aquesta nova situació que intenten imposar sense, almenys, alçar la veu. Però no ho faig per capritx, sinó perquè un servidor no ha viscut per sobre de les seues possibilitats ni ha gaudit de batibulls i avantatges que no es podien suportar. Ni jo, ni la gent del meu entorn, ni la majoria de gent de la meua ciutat i per extensió la majoria de ciutadans espanyols. No em dóna la gana acceptar aquesta situació sense més!

Però tampoc vull començar a relatar els casos de corrupció que s’han convertit en habituals en les notícies que llegim tots els dies. Per a què? Perquè ens diguen que són gent honrada, honesta i que ells es paguen els seus viatges? Si no ho dubte cavaller, el problema és que m’és igual!!!! El que no vull és que vostè, governant que ens ha portat a aquesta situació, siga el que propose les solucions. I no perquè pense que no està capacitat ni per que no tinga els mitjans necessaris, sinó per que estic fart de veure’l, que es burle de mi i saber que a més, pretén donar-me lliçons de civisme, honradesa, treball i saber estar. NO, no em dóna la gana!!!

 A tot açò, Bertín afegia la quantitat de gent coneguda que no treballa. Sobretot gent jove que acaba de finalitzar els seus estudis universitaris, joves sense eixides laborals a curt o mig termini. Joves amb una preparació increïble, disposats a anar-se’n fora del nostre país per a forjar-se un futur.

Per no dir els sous de 700-800 euros que comencen a aparèixer amb jornades de més de vuit hores. Doncs segons el meu amic, el greu no solament es la gent que no treballa, sinó la gent amb ocupació però amb poca estabilitat laboral.

Davant aquesta quantitat de dades i arguments exposats per Bertín, solament li vaig poder dir que hem de ser el més optimistes possibles i pensar que tot açò té una solució, doncs no podem pensar una altra cosa i caure en el desanim més encara. I com no, actuar arribat el moment. Com a ciutadans cal donar exemple i demostrar veritablement qui té l’última paraula en aquest país, ser conseqüents i valents davant els possibles canvis i pensar que un futur millor està esperant-nos… ja que EL GOVERN TÉ RAÓ: LA CRISI HA ACABAT.

Un pensament sobre “El govern té raó: la crisi ha acabat

  1. Antonio, nuestro guía, queremos darte las gracias por compartir con nosotros tu sabiduría, amor por la naturaleza y la foragtofía. Gracias por inculcar a nuestro hijo el amor por los “Bichos” y abrirle los ojos para disfrutar de la naturaleza. Gracias por las maravillosas excursiones en familia y con amigos. Recuerda nuestra mochila está preparada esperando tu llamada. Enhorabuena por la entrevista.

    M'agrada

Deixa un comentari