Mercat, sols ens queda una solució, i s’anomena Gamonal

Pareix que tornem al mateix error de sempre, tornem a les polítiques de sempre, i tornar al passat, al nostre país sempre és sinònim d’obscuritat, mediocritat i en aquest cas, a la pobresa. No hem après dels últims anys que la política de la construcció deu acabar-se? Ja ho han fet amb el centre polivalent, pàrquing, parcs… i ara volen, un nou mercat.

Aquesta gent no aprèn, està esgotada d’idees. És altra mostra que aquestes persones que ens governen viuen a altre món i no se’n adonen de què estem a una crisi, que ha sigut creada entre altres coses, per la construcció d’edificis innecessaris. Diuen que és perquè ho tenen al programa electoral, i ara a 4 mesos de les eleccions diuen que volen complir-lo? O no compleixen res del que diuen, o complixen el que no toca.

Barri de Gamonal (Burgos)

Un programa es deu complir, sí, però la situació ha anat a pitjor des del 2010 i no crec que sigui el moment per fer una construcció d’aquestes dimensions. Per altra part, ja que pareix una construcció polèmica, perquè no consultar a la ciutadania? Altra mostra més, de l’altura i cultura democràtica que tenen aquests governants d’Algemesí, veien com es radicalitzen fins a l’extrem de no consultar absolutament res al poble, i fer una construcció a 4 mesos de les eleccions locals.

Es deu apostar per una nova forma de fer política, una política participativa que tinga en compte la voluntat de la gent del nostre poble i no el que vulguin 6 polítics i 2 constructors. Aquesta és altra pregunta que hem de fer-mos. Tornarà a ser ACS la que porte la construcció del mercat, l’empresa que presideix Florentino Pérez, amic de J. M. Aznar i presumpta empresa que està escrita als papers de Bàrcenas? O ja donaran feina al poble d’Algemesí?

Deuen apostar per la democràcia, tots sabem que aquest partit, creat per un franquista, és prou escàs amb la democràcia tant interna com externa, però no és moment d’egos i prepotència, i haurien de preguntar a la ciutadania si fer aquesta construcció, ja que ens afecta a tots, la democràcia és allò més que votar cada 4 anys.

Per desgràcia, dubte que pregunten al poble, pareix que siga un poc tard, ja que passant hui pel nostre polèmic mercat, ja estaven les preparacions per a tot, sols ens queda una solució, fer un Gamonal.

2 pensaments sobre “Mercat, sols ens queda una solució, i s’anomena Gamonal

  1. Crec que estaria, molt bé, preguntar al poble en aspectes tant importants com aquest. I potser també explicar perquè eixa necessitat de fer el mercat en aquesta plaça tan viscuda per la gent. Ara hi ha dos cases en venda, molt a prop de la plaça del mercat, que igual seria més barat la compra i construcció per a donar cabuda als comerços del mercat i no malbaratar l’única plaça peatonal que tenim. Bé, és una idea!!!
    Gastar 1.500.000€, em pareix molt gastar!!!! Siga en part subvencionat o no, diners són i d’algun lloc es trauen. Però estic totalment d’acord en què abans de tot cal consultar al ciutadà.

    M'agrada

Deixa un comentari