Incompetència o corrupció?

L’altre dia, estava corrent en el poliesportiu i vaig veure que les pistes de tenis pràcticament estaven buides. Com podia ser açò? Abans no passava…Em vaig adonar que ara, degut a la privatització salvatge que està fent aquest govern de dretes, s’ha de pagar uns alts preus per a poder gaudir de allò que va ser construït per a la gent, per al públic, però de públic, no queda ja res.

Parle ací d’aquest tema, que sembla anecdòtic, però és molt important, ja que demostra, la manera més directa que ens pot afectar una política com aquesta. El problema és que no solament és ací on el govern local clava mà per a recaptar de manera abusiva. El Teatre Municipal, que és un edifici públic, és un altre exemple on les escoles públiques han de passar per caixa per fer-ne ús. Aquest, construït amb diners públics, ha sigut privatitzat i les escoles de la nostra ciutat, es veuen obligades a pagar aproximadament uns 300 euros, per poder utilitzar-lo. És el que faltava per “recolzar” la cultura d’aquest país, pagar altes quantitats de diners en els temps que corren.

Què és açò? És l’única solució? Potser, si el nostre alcalde, treballara més (segons ell 15 hores al dia) i buscara millors opcions, no passarien aquestes coses que ens afecten a les persones “de a peu”, tenim vertaders problemes, com l’atur, la fam, la pobresa…. Açò mostra la incompetència dels nostres actuals dirigents, que si no saben com millorar aquestes situacions secundàries, com va a millorar aquelles més complicades?

Necessitem solucions, i privatitzar no és la solució. És la seua, però no la nostra. I és que en aquest article, intente trobar alguna explicació del perquè d’aquestos actes. Fa falta recaptar tants diners per mitjà de les instal·lacions esportives? Fa falta maltractar la nostra cultura com en el teatre, i fer pagar tants diners als col·legis? Hi ha altres mètodes, pero potser, darrere d’aquestos moviments hi haja alguna mà negra. Què devem pensar quan l’Ajuntament traspassa bens públics a empreses privades, i després aquestes abusen dels preus? Que hem de pensar sobre que el nostre Ajuntament haja signat un contracte per als pròxims 20 anys, en què tot allò que no recapte el seu estimat parking del mercat, ha de ser pagat de la butxaca dels algemesinencs? Era un projecte ruïnós, i com és que l’acceptaren? Corrupció? Favors? Portes giratòries? Comissions? No m’agradaria pensar mal, però ens obliguen a pensar així. I si, pel contrari, aquest govern del PP ha pres aquestes decisions pel bé del poble, mostra el que són, uns incompetents, que no haurien d’estar ahí, amb els seus sous desorbitats, i fent mal el seu treball. Esperem que açò canvie a les eleccions vinents i que la gent es guie per la consciència que tant es troba a faltar entre aquestos dirigents de hui en dia.

El sentit comú de cadascú, és el que ens queda per a què aquesta casta de polítics ineptes siguen apartats de les responsabilitats tan importants que tenen ara mateix. És hora de fer front, i no tindre por d’un canvi. Un canvi, a hores d’ara, necessari.

 “Quien vota a los corruptos los legitima, los justifica y es tan responsable como ellos”
Julio Anguita

Un pensament sobre “Incompetència o corrupció?

  1. Hi Sheila, I wonder why it is the award posts require more of us than regular posts? There isn’t as much thinking and analyzing going on. It’s baffling. Setters are funny, in my experience. Thl2#&8y17;el go after anything that moves. Yes, if it isn’t a bunny that is taunting them, it is The Red Squirrel.

    M'agrada

Deixa un comentari